Direct naar de inhoud.

Kapsalon

Wilt u modern, trendy of een verzorgd kapsel? Bij ons bent u in professionele handen! Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Samen met uw wens en het juiste advies komt er een passend kapsel voor u.

Daarnaast hebben we ook nog een schoonheidssalon. Wij bieden u wenkbrauwen & wimper verven, wenkbrauw harsen epileren maar ook complete behandelingen.

Producten

Wij maken gebruik van producten van Farouk:

farouk

BioSilk Volumizing

BioSilk Volumizing Therapy is opgebouwd uit zijdeproteïnen met elementen van Hair Volume Complex en de versterkende kracht van rijstproteïnen. De essentiële ingrediënten activeren en verfrissen de hoofdhuid, revitaliseren het haar en geeft body en glans zonder het te verzwaren./ Door UV-absorptie wordt uw haar beschermd tegen schadelijke straling. Gluten-, sulfaat-, en parabenenvrij. Niet getest op dieren.

Hairextensions

100% natuurlijke hairextensions, zuiver haar uit India. Wat perfect vergelijkbaar is met Europees haar. Socap staat voor perfect natuurlijke eindproducten. Indien je vragen hebt of de prijzen wilt weten, neem dan eens contact met ons op.

images